Hjem/Aktuelt/Vi søker nye, engasjerte medlemmer til styret i IUG Norge!

Vi søker nye, engasjerte medlemmer til styret i IUG Norge!

Søknadsfrist: 19. mars

På generalforsamlingen i mai 2023 skal det velges flere representanter til styret i IUG Norge. Valgkomiteen ønsker å høre fra deg som er engasjert i hvordan ingeniørkompetanse og teknologi bidrar til en mer bærekraftig og rettferdig verden. 

Kort om styret i IUG 
Styret er organisasjonenes høyeste organ mellom generalforsamlingene. Styret har det overordnede ansvaret for organisasjonens strategier for videreutvikling av virksomheten og for at det finnes tilstrekkelige ressurser for realisering av arbeidet. Styret består av styreleder, fire faste representanter og to vararepresentanter.  

Vi søker
I en spennende utviklingsfase for organisasjonen ønsker vi styremedlemmer som har en aktiv og fremoverlent holdning og ønske om å bidra til at IUG tar nye steg fremover. Vi søker deg som vil bidra til en åpen og konstruktiv dialog i styret, der det er stor takhøyde for forslag, diskusjoner og nye tanker. Styret i IUG skal samlet sett inneha et bredt spekter av egenskaper, bakgrunn, kompetanse og demografi.

Som styremedlem i IUG Norge får du:

  • Bruke din kompetanse inn i et spennende fagmiljø som opererer i skjæringspunktet mellom ingeniørfag/teknologi og humanitært arbeid. 
  • God kjennskap til internasjonale prosjekter der ingeniørkompetanse og teknologi bidrar til positiv utvikling for mennesker, lokalsamfunn og planeten. 
  • Innblikk i en veldrevet frivillig organisasjon med store ambisjoner for vekst og utvikling.  
  • Være med å forme organisasjonen for ingeniører og teknologer som bryr seg om verden. 

Informasjon:

  • Arbeidsspråket i styret er norsk og engelsk.
  • IUG har kontor i Oslo, men søkere fra hele landet ønskes velkommen.
  • For å være valgbar til styret må du være medlem av IUG innen generalforsamlingen 24. mai. 
  • Søknadsfrist: 19.mars

Vi ser frem til å motta din søknad!

Les fullstendig utlysning og søk her

Del:
Powered by Cornerstone