Hjem/Aktuelt/Utlysning: Masterstudent søkes til spennende Master med Mening med Trax Ghana

Utlysning: Masterstudent søkes til spennende Master med Mening med Trax Ghana

Er du masterstudent og har lyst til å skrive en annerledes master? Vi ser nå etter 1-2 studenter som vil skrive master innen prosjektering av kjølelager tilknyttet Trax Ghana’s drivhus. Studenten(e) vil få et spennende og lærerikt feltopphold i Ghana.

Kort fortalt  

TRAX Ghana holder til i Bongo-distriktet i Nord-Ghana, en region preget av ekstrem fattigdom, arbeidsledighet, tørke og hvor barneekteskap og tenåringsgraviditeter er utbredt. Her jobber den ideelle organisasjonen TRAX Ghana med utdanning, likestilling og matsikkerhet, spesielt rettet mot jenter. Arbeidet er senteret rundt drift av en geitegård og undervisning og i 2022/2023 ble det bygget et drivhus for produksjon av grønnsaker og et senter for ungdom, som sammen utgjør Trax Youth Empowerment Centre.

IUGs frivillige ingeniører har tidligere bidratt med å installere solcellepaneler på gården for å sikre elektrisitet til effektiv drift. Gården har også en mekanisk brønn. Nå ønsker de seg et kjølelager for å sikre bærekraftig drift av drivhuset.

Les mer om Trax her.

Relevante masterutdanninger:

  •     Energi- og miljø  
  •     Industriell kybernetikk
  •     Mechanical engineering

Mer generelt i:

  •     Bygg og miljøteknikk
  •     Bærekraft etc
  •     Landbruk
     

Hva er Master med Mening?  

En Master med Mening gir deg som student muligheten til å skrive en masteroppgave i samarbeid med IUG og en partnerorganisasjon i felt. Oppgaven er basert på å møte et lokalt behov og å bidra med nytteverdi for den lokale partneren. På den måten vil masteren din få en ekstra dimensjon og du vil få et uforglemmelig feltarbeid!

Les mer her.

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med prosjektleder og koordinator for Master med Mening, Elise Skattum på elise@iug.no.

Del:
Powered by Cornerstone