Hjem/Aktuelt/FRIVILLIGBLOGG/Gnist AS og Ingeniører Uten Grenser viderefører samarbeid!

Gnist AS og Ingeniører Uten Grenser viderefører samarbeid!

Gnist AS og Ingeniører Uten Grenser viderefører samarbeidet i 2022. I partnerskapet bidrar Gnist både med engasjerte ansatte og med viktig økonomisk støtte til IUGs humanitære ingeniørinnsats. Som et ungt konsulentselskap står Gnist fram som et selskap der det å gi videre av egen verdiskapning er innebygd i forretningsmodellen. 

Gnist er et konsulentselskap med 20 engasjerte medarbeidere som brenner for å skape tilpasningsdyktige organisasjoner. Gnist sine rådgivere (Gnistere) leverer tjenester innen prosjekt- og teamledelse, produktledelse, transformasjonsledelse, agile coaching og rådgivning. Deres kjerneverdier er frihet, lidenskap og nysgjerrighet og Gnist er et selskap med store ambisjoner for fremtiden. 

Gnist er et ungt selskap med mange engasjerte medarbeidere, og da vi i desember 2020 valgte Ingeniører Uten Grenser som partner var det viktig for oss at vårt bidrag skulle utgjøre en forskjell. Med Ingeniører Uten Grenser som partner bidrar vi konkret til at flere ingeniører kan reise på oppdrag for å bistå mennesker som trenger nødvendig infrastruktur. Et pluss i partnerskapet er også at det treffer kompetansen til Gnistere veldig bra. Eksempelvis har to av våre medarbeidere bidratt til prosessevaluering for prosjektet Waste for Warmth. Vi gleder oss til fortsatt godt samarbeid i 2022.

Ellen-Marie Bjerknes Nygård, daglig leder i Gnist.

 

Daglig leder i Ingeniører Uten Grenser, Marianne Nilsen Sturmair er svært glad for å ha Gnist med videre som sølvpartner. - At Gnist velger å gi 1% av omsetningen sin til vårt arbeid er rett og slett imponerende. Når de i tillegg deler sin kompetanse innenfor teknologiledelse med vårt humanitære innovasjonsprosjekt, vitner dette om et stort engasjement. Vi ser virkelig fram til videre godt samarbeid med Gnist – om teknologi- og ingeniørkompetanse for en mer bærekraftig og rettferdig verden, sier en svært fornøyd leder i Ingeniører Uten Grenser. 

 

FAKTA – INGENIØRER UTEN GRENSER (IUG):  

  • Ingeniører Uten Grenser (IUG) ble etablert i 2011 og har siden starten gjennomført over 100 ingeniørfaglige oppdrag og prosjekter i lav- og mellominntektsland.  
  • IUG bidrar med humanitær ingeniørinnsats som sikrer klimasmarte løsninger til beste for enkeltmennesker, lokalsamfunn og kloden.  
  • Organisasjonen er basert på frivillig innsats fra ingeniører og teknologer som deler av sin kompetanse, tid og engasjement for en mer bærekraftig og rettferdig verden.  
  • IUG løser oppdrag innen en rekke ingeniørfaglige områder: Fornybar energi, vann&sanitær, geoteknikk, bygg og infrastruktur, maskin- og teknikk, gjenvinning og IT- og digitalisering.  
  • IUG er finansiert gjennom partnerskap med bedrifter, gaver og innsamlede midler, som for eksempel fastgivere. 
Del:
Powered by Cornerstone