Hjem/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Medlemsskap i IUG 2023

Medlemsskap i IUG 2023

Medlemskontingent for 2023 er nå sendt ut til alle medlemmer på e-post. Vi er svært glade for å ha deg med på laget i arbeidet for å sikre mer humanitær ingeniørinnsats! Her kan dere lese en oversikt over noen av mulighetene du som medlem har, for å ta aktiv del i IUGs arbeid for en mer bærekraftig og rettferdig verden.  

Være med å styrke organisasjonen vår 
Som medlem har du en genuin mulighet til å være med å styrke organisasjonen vår og ta aktiv del i arbeidet med å sikre mer humanitær ingeniørinnsats. Alle medlemmer kan: 
- Søke om å delta på frivillig-oppdrag, ofte med feltopphold. Alle utlyste oppdrag publiseres på våre nettsider og sendes medlemmer på e-post.
- Ta aktiv del i en av våre lokalavdelinger. Se oversikt og kontaktinformasjon her.
- Delta på IUGs Generalforsamling som avholdes i april/mai hvert år. 
- Bidra i en av våre faggrupper innenfor Vann og sanitær, Ren energi, Bygg og infrastruktur, Gjenvinning, Maskin og prosessteknikk, IT og digitalisering. Se informasjon og kontaktdata til de ulike faggruppene her. 
- Delta på fysiske og digitale arrangementer i regi av IUG Norge. Eksempelvis er møterekken "Digital Oppdragsrapport" en flott anledning til å høre direkte fra frivillige ingeniører og studenter om nylig gjennomførte oppdrag. Arrangementer legges fortløpende ut på våre nettsider her.

Utvide IUGs nettverk i næringslivet 
IUGs samarbeid med næringslivet er helt avgjørende for våre muligheter til å bidra i oppdrag og prosjekter verden over. Samarbeid med og økonomisk støtte fra bedrifter og andre arbeidsplasser, er ofte et resultat av at medlemmer har tipset sin arbeidsgiver om IUG. Vi oppfordrer alle medlemmer til å fortsette dette gode arbeidet! Tips gjerne din arbeidsgiver om muligheten for strategisk partnerskap med IUG, bedriftsmedlemskap eller å gi en gave til IUGs humanitære ingeniørinnsats. Les mer om samarbeid bedrift herog ta gjerne kontakt med kommunikasjonssjef Heidi Hovland Bergfald for en prat om muligheter for din arbeidsgiver.

Bidra til at flere kjenenr til IUG og vårt arbeid
Ved å følge oss på sosiale medier, og selvfølgelig gjerne like og dele innhold, bidrar du til økt synlighet av IUGs arbeid. Dette har stor verdi for en organisasjon som har begrensede budsjetter til markedsføring. Og det er samtidig en enkel måte for deg å holde deg oppdatert på hva som gjøres i organisasjonen vår. Du finner oss som @iugnorge på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Spørsmål om faktura/medlemskap? 
Hvis du har spørsmål til medlemskapet ditt, eksempelvis hvordan du skifter fra studentmedlem til ordinær (yrkesaktivt medlem), send oss en e-post på info@iug.no 

Takk for at du er medlem i Ingeniører Uten Grenser (IUG) Norge!

Del:
Powered by Cornerstone