Hjem/Aktuelt/Nyhetsarkiv/STØTT LOKAL INGENIØRKOMPETANSE OG TEKNISK UTSTYR FOR HJELP TIL JORDSKJELVRAMMEDE

STØTT LOKAL INGENIØRKOMPETANSE OG TEKNISK UTSTYR FOR HJELP TIL JORDSKJELVRAMMEDE

Field Ready Turkiye ingeniører tilstede på bakken
Våre gode kollegaer og partner i Waste for Warmth-prosjektet, Field Ready Turkiye er tilstede på bakken i Sørøst-Tyrkia og Nordvest-Syria. Med fortsatt stor usikkerhet knyttet til egen situasjon gjør de alt de kan for å bistå i hjelpearbeidet. Som hands-on ingeniører i felt, har de allerede lånt ut utstyr til hjelpearbeidet. Siste oppdatering er at White Helmets har tatt i bruk Field Ready rescue lifting airbags (luftbasert løftemekanisme utviklet for konflikt- og krigsområder) i kampen mot klokken for å redde mennesker ut fra sammenraste bygninger i Nordvest-Syria.

Hva kan vi bidra med fra Norge?
Flere har kontaktet oss om med ønske om å bidra. Og det er fantastisk. Gjennom vårt tette samarbeid med Field Ready Turkiye og deres ingeniører kan vi bidra direkte til vår partner som er lokalt tilstede med viktig kompetanse og utstyr for arbeidet i dag og tiden fremover. IUG har derfor opprettet en innsamlingsaksjon for å støtte Field Ready sitt arbeid på bakken.

Gi et bidrag i dag – og støtt ingeniørkompetanse og utstyr til det viktige hjelpearbeidet. Både i dag og i påfølgende akutte behov for reparasjon av infrastruktur.

Tekst oppdatert: 06.02., kl 15:00

Del:
Powered by Cornerstone