Hjem/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Plastdagen 2023 - save the date!

Plastdagen 2023 - save the date!

Torsdag 19. oktober samler vi igjen til frokostmøte og fagseminar - for alle som er engasjert i internasjonalt arbeid med plasthåndtering. Årets tema er teknologiens rolle. Vi oppfordrer alle interesserte til å holde av datoen, mer info kommer!

OPPDATERING: Påmelding er åpen! Les mer og meld deg på i denne linken.

Ingeniører Uten Grenser, GRID-Arendal, Forum for Teknologi og Utviklingssamarbeid (FTU) og flere gode samarbeidspartnere gjentar suksessen fra tidligere år, og inviterer torsdag 19. oktober til Plastdagen 2023. Dagen starter med et åpent frokostmøte og fortsetter med et fagseminar for aktører som er eller vurderer å bli direkte involvert i internasjonalt plastarbeid.  

Årets tema: Teknologiens rolle 
Målet for Plastdagen er å øke kunnskapen om sirkulært plastarbeid globalt og skape en arena for erfaringsdeling og samarbeidsmuligheter på tvers av sektorer. Tema for årets Plastdag er: Teknologiens rolle i internasjonalt arbeid mot plastforsøpling. Temaet vil bli belyst på ulike måter, både på frokostmøte og fagseminaret. 

Frokostmøte 
Her samler vi næringsliv, humanitære organisasjoner, forskning og politikk for å se nærmere på hvordan teknologi kan bidra til mer fart i det konkrete arbeidet for sirkulær plasthåndtering. Vi kan love flere gode eksempler og perspektiver på bruk av teknologi. Og vi gleder oss til å presentere et spennende program for alle som er opptatt av å finne løsninger på en av vår tids største miljøutfordringer.  

Fagseminar 
Dette er en møteplass for aktører med erfaring fra eller som vurderer å bli involvert i internasjonalt arbeid med plastproblematikk. Flere prosjekter vil bli presentert og det blir god tid til samtaler og erfaringsdeling, blant annet gjennom et nyttig og ganske så underholdende case-arbeid. 

NB: Hvis du ønsker å dele erfaringer fra et internasjonalt plastprosjekt, vil vi gjerne høre fra deg! Les mer om prosjektpresentasjon på fagseminaret her: OPEN CALL: Fagseminar under Plastdagen 2023 

Mer info om program, sted (Oslo sentrum) og påmelding til Plastdagen 2023 kommer snart! 

Del:
Powered by Cornerstone