Hjem/Aktuelt/Webinarer/Ingeniører Uten Grenser Norges tiende Generalforsamling

Ingeniører Uten Grenser Norges tiende Generalforsamling

Generalforsamlingen i IUG ble for andre året gjennomført digitalt, og gikk av stabelen 27. april med rekordpåmelding og godt oppmøte.

I år er det 10 år siden IUG ble stiftet og vi planlegger å markere dagen med jubileumsfest 23. oktober, og håper riktig mange vil feire sammen med oss!

På dagsorden stod blant annet oppsummering av 2020, planer for 2021, revisjon av vedtekter, fastsetting av kontingent og valg av styremedlemmer. Gikk du glipp av Generalforsamlingen men er nysgjerrig på hva vi fikk til i 2020 og planer videre? Ta en titt på presentasjonen nederst på siden.

IUGs medlemskontingenter har ikke vært justert på mange år, og fra og med 2021 vil nye kontingenter være:

Ordinært medlemskap: kr 450,- pr år
Studentmedlemsskap: kr 150,- pr år

Videre ble det fattet vedtak om at kontingentene justeres annet hvert år med et beløp som tilsvarer prisstigningen for siste toårsperiode, rundet av til nærmeste 10.

IUGs vedtatte strategi fra 2020 og reviderte vedtekter finner du her.

 

Velkommen til nytt styremedlem

Sittende styreleder Karl Ove Ingebrigtsen og varaene Kristin Olsson Augestad og Emil Blattmann ble gjenvalgt ved digital akklamasjon, og vi har gleden av å ønske Thomas Lahnthaler velkommen som nytt styremedlem.

Ingeniører Uten Grenser Norges tiende Generalforsamling

Thomas Lahnthaler valgt som nytt styremedlem i IUG Norge på Generalforsamling 2021. 

Thomas har lang felterfaring fra bistandssektoren med ledelse av humanitære operasjoner. Han har jobbet for ulike NGO’er, FN og Røde Kors i krise- og konfliktområder, og har senere brukt sin erfaring til utvikling og kompetanseheving for ledere og team. I dag er han gründer og daglig leder i The Crisis Compass, der han jobber med å støtte bedrifter i forberedelse og håndtering av alle typer kriser. Thomas brenner for humanitært arbeid og er begeistret av IUG sin tilnærming. Han gleder seg veldig til å bidra med sin erfaring og perspektiv til å videreutvikle organisasjonen de neste årene.

 

Takk for oppmøte på Generalforsamlingen i IUG 2021, og for engasjementet i organisasjonen!

Powered by Cornerstone