fbpx

Omvendt Advent – kjøp en julekalender og støtt 24 veldedige organisasjoner!

 

Har du lyst til å støtte Ingeniører uten grenser (IUG) og en rekke andre flotte organisasjoner som eksempelvis Sykehusklovnene, WWF og Mental Helse Ungdom? Gjennom Advent for alle – er IUG med i årets triveligste julekalender: Omvendt Advent.

«Omvendt Advent er ikke en vanlig julekalender. Istedenfor en tradisjonell gave skjuler hver luke et lite stykke nestekjærlighet – noen kroner fra deg til noen som trenger dem enda mer. Hver dag finner du ut hvilken organisasjon du støtter denne dagen med et eksempel på hva donasjonen din skal brukes til.» – Advent for Alle

Hva med å gi julekalenderen i gave til venner, familie eller ansatte?

Bestill julekalendere for 100,- per stykk som går til IUG Norge. Betal ved å Vippse 100,- til  IUG Norges Vippsnummer #101593.

Send bestillingen av julekalendre til sandra@iug.no, innen tirsdag 23.11.21.

Husk å oppgi:

– Antall julekalendere

– Fullt navn

– Postadresse

– Emnefelt «Advent for alle»

I etterkant kan du «fylle opp» kalenderen med et valgfritt beløp som fordeles likt mellom alle organisasjonene. Et beløp på f.eks. 240,- vil gi 10,- til hver organisasjon. Dette gjøres ved å Vippse til nummeret på baksiden av julekalenderen.

Dette er også en super mulighet for lokalavdelinger til å tjene inn penger til lokallaget, samtidig som man gjør en innsats for samfunnet!

Bestill et valgfritt antall julekalendere gratis fra oss og selg dem for 100,- per stykk som går til IUG Norge. Kjøper Vippser 100,- kroner direkte til IUG Norges Vippsnummer #101593 eller ditt IUG-lokallag sitt Vippsnummer. Dette er super sjanse for lokalavdelinger til å tjene inn penger til lokallaget. 

I etterkant kan kjøperen «fylle opp» kalenderen med et valgfritt beløp som fordeles likt mellom alle organisasjonene. Et beløp på f.eks. 240,- vil gi 10,- til hver organisasjon. Dette gjøres ved å Vippse til nummeret på baksiden av julekalenderen.

Send bestillingen av julekalendre til sandra@iug.no, innen tirsdag 23.11.21.

Husk å oppgi:

– Antall julekalendere

– Fullt navn

– Postadresse

– Emnefelt «Advent for Alle»

Spørsmål kan sendes til sandra@iug.no

Logo til Omvendt Advent. Julekule med jordkloden som motiv.

Støtten gjennom julekalenderen, Omvendt Advent, vil gå til IUG Norge sitt arbeid. Da bidrar du til å fremme teknologi og  ingeniørkompetanse for en mer bærekraftig og rettferdig verden. 

IUG Norge julegave med mening
Jubileumsartikkel

10 år med Ingeniører Uten Grenser i Norge!

Engasjer deg - lokalavdelinger
Bli Teknologivenn

Et månedlig bidrag betyr at du kan gjøre en forskjell hele året! Ditt generøse bidrag sørger for at vi alltid er i stand til å hjelpe prosjekter der det trengs!

Engasjer deg - lokalavdelinger
Bli med i en Faggruppe

Faggruppene bistår med konkret støtte til oppdrag og prosjekter etter behov. Ta kontakt med Faggruppeleder for å høre mer om hvordan du kan bidra.

IUG Norge julegave med mening
Gi en jubileumsgave

Ønsker du å bidra til det viktige arbeidet og være en del av utviklingen? Gi en jubileumsgave til IUG Norge og støtt det viktige arbeidet.

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli Teknologivenn

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

HER FINNER DU OSS


Adresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
Dronningens gate 22
0154 Oslo
Norway

Org#: NOR 996 548 651