fbpx

IUG Norge inviterer sammen med IUG Sverige og Openhack til Engineering for Humanity 11.-13. mars 2022! Arrangementet vil foregå digitalt, det er åpent for alle og gratis å delta. Engineering for Humanity handler om å utvikle nye teknologiske ideer og løsninger relatert til FNs mål for bærekraftig utvikling. Deltakerne jobber sammen med andre på utfordringer utledet fra IUG sine internasjonale prosjekter.

Dette er en unik mulighet til å samarbeide med ingeniører med ulik bakgrunn fra hele verden for å utvikle løsninger på utfordringer fra virkeligheten. Resultatene fra deltakerne vil bli evaluert av en jury med eksperter fra bransjen, og vinnere vil jobbe med IUG for å se hvordan løsningene kan realiseres i pågående prosjekter. Deltakere vil også ha tilgang på mentorer som vil hjelpe teamene underveis.

Arrangementet er åpent for alle som ønsker å bruke sin kunnskap til skape en mer rettferdig og bærekraftig verden!

 

Logo til arrangementet Engineering for Humanity
Lyst å bli med?

Trykk på lenken under for mer informasjon om arrangementet og påmeldingsskjema!

IUG Norge julegave med mening
Jubileumsartikkel

10 år med Ingeniører Uten Grenser i Norge!

Engasjer deg - lokalavdelinger
Bli Teknologivenn

Et månedlig bidrag betyr at du kan gjøre en forskjell hele året! Ditt generøse bidrag sørger for at vi alltid er i stand til å hjelpe prosjekter der det trengs!

Engasjer deg - lokalavdelinger
Bli med i en Faggruppe

Faggruppene bistår med konkret støtte til oppdrag og prosjekter etter behov. Ta kontakt med Faggruppeleder for å høre mer om hvordan du kan bidra.

IUG Norge julegave med mening
Gi en jubileumsgave

Ønsker du å bidra til det viktige arbeidet og være en del av utviklingen? Gi en jubileumsgave til IUG Norge og støtt det viktige arbeidet.

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli Teknologivenn

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

HER FINNER DU OSS


Adresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
Dronningens gate 22
0154 Oslo
Norway

Org#: NOR 996 548 651