Engasjer deg

Hvordan bidra?

Engasjer deg i IUG og vær med på å bringe teknologi til prosjekter som bidrar til en bedre hverdag for mennesker verden over!

Det finnes en rekke ulike måter du kan engasjere deg i IUGs organisasjon og arbeid. For at IUG skal fortsette å utføre arbeidet vi gjør er vi avhengig av kompetanse, økonomi og oppdrag. Gjennom å engasjere deg i noen av områdene nedenfor er du med på å sikre at vi kan fortsette å hjelpe de som trenger det mest!

Bli fast giver

Et månedlig bidrag betyr at du kan gjøre en forskjell hele året! Ditt generøse bidrag sørger for at vi alltid er i stand til å bidra i prosjekter der det trengs!

Søk på oppdrag

Som ingeniør kan du søke på alle våre utlyste oppdrag, og bidra direkte med din kompetanse og erfaring i våre prosjekter.

Bli vår Samarbeidspartner

Ta samfunnsansvar gjennom et samarbeid med IUG. Sammen kan vi bygge en bedre verden.

Delta i Faggrupper

Fagutvalget består av eksperter innen definerte tekniske fagområder. Hvert medlem leder sin Faggruppe som skal sikre kvaliteten i vårt arbeid. Bli med og bidra med din kompetanse for øke kvaliteten i våre oppdrag!

Skriv en Master med Mening

IUG tilbyr støtte til ingeniørstudenter som ønsker å skrive en bistandsrelatert masteroppgave; Master med Mening. Les mer om retningslinjer og krav til oppgave og søk deg inn!

Meld deg inn i en lokalavdeling

IUG har lokale avdelinger landet over og på de største universitetene. Gjennom din lokale avdeling har du mulighet til å engasjere deg gjennom ulike arrangementer.

Bli medlem

Som medlem i IUG er du med på å forme vår organisasjon. Alle medlemmer i IUG har mulighet til å påvirke IUGs arbeid og delta som frivillig i en lokalavdeling eller i forbindelse med arrangementer.

Delta i Missing Maps

IUG bidrar til nødhjelp gjennom konseptet Missing Maps. Ved deltakelse i et såkalt Mapathon kan du være med på å hjelpe mennesker i nød. Les mer om Missing Maps og meld deg på vårt neste arrangement nå!

Bli Samarbeidsorganisasjon

Vi søker alltid etter nye oppdrag der vi kan bidra med vår kompetanse og teknologi. Din organisasjon får oppfylt behov for teknologisk kompetanse gjennom et samarbeid med oss.

Lag din egen innsamling

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Bidra til IUGs arbeid gjennom å opprette din egen innsamling.

Gi en enkeltgave

Støtt IUGs arbeid med et valgfritt beløp.

Doner en julegave

Doner en julegave til IUG og støtt organisasjonens arbeid.