fbpx

Fokus Rådgivning er ny bronsepartner!

Fokus Rådgivning blir denne våren bronsepartner med Ingeniører Uten Grenser. Fokus Rådgivning ble etablert i 2008 og eies i sin helhet av de ansatte. Selskapet leverer tjenester innenfor prosjektstyring, brannrådgivning og teknisk rådgiving. Visjonen er ikke å være størst, men å være best på de tjenestene vi leverer. 

Daglig leder Reidar Steine, ser fram til samarbeidet med Ingeniører Uten Grenser. 

I Fokus Rådgivning bruker vi ingeniørfaget til å gjøre omgivelsene til mennesker tryggere, gjennom våre prosjekter innenfor prosjektledelse, brannteknisk- og teknisk rådgivning. Som partnere med Ingeniører Uten Grenser kan vi bidra til at mennesker i fattigere deler av verden får en bedre og tryggere hverdag, gjennom ingeniørfaglig bistand. 

Varmt velkommen til Fokus Rådgivning!

IUG Norge er en liten organisasjon som ikke mottar offentlig støtte og er derfor avhengig av private donorer og partnere i norsk næringsliv slik at vi kan fortsette å fungere som et bindeledd mellom teknologi og bistand. Les mer om vårt partnerprogram som har fokus på et tett samarbeid med gjensidig verdi for begge parter.

Ønsker din bedrift en uforpliktende samtale om muligheter for partnerskap med IUG Norge – ta kontakt med vår partneransvarlig.

Kontakt

Bilde av Heidi Bergfald

Heidi Hovland Bergfald

Partner og fundraisingansvarlig

E-mail: heidi@iug.no
Mobil: 480 305 59

SAMARBEIDSPARTNERE

våre samarbeidspartnere
Samarbeidspartner IUG Norge Metier OEC
Samarbeidspartnere IUG Norge Gnist Logo