fbpx

Tirsdag markerte vi GivingTuesday med våre samarbeidspartnere!

GivingTuesday er en internasjonal dag som feirer generøsitet og giverglede. Dagen markeres den første tirsdagen i desember hvert år, og i år falt dagen på selveste 1.desember! Vi markerte GivingTuesday med våre samarbeidspartnere med en Missing Maps-stafett.

Dagen har sin opprinnelse i New York USA i 2012. Det hele startet som en reaksjon på shoppingdagene Black Friday og Cyber Monday. Siden den gang har bevegelsen spredd seg over hele verden, og nådde Norge i 2017.

Det finnes ingen regler for hva du kan gjøre eller gi bort på denne dagen. Det å arrangere en Missing Maps-stafett syntes vi var midt i blinken for å markere dagen, og det å gjøre det sammen med våre samarbeidspartnere gjorde dagen ekstra spesiell.

Mye giverglede og litt konkurranse

Vi inviterte våre samarbeidspartnere til en Missing Maps-stafett bestående av tre etapper der vi delte inn i to bedrifter per etappe. Etappene bestod av:

Målet var å mappe så mange bygninger som mulig totalt i løpet av dagen og dermed bidra mest mulig til Missing Maps-prosjektet.

I løpet av dagen mappet vi områder i både Den Demokratiske Rebublikken Kongo (DRC) og Ghana.

For å øke deltakerenes motivasjon gjennom dagen ble det i tillegg lagt opp til en liten intern konkurranse mellom de ulike partnerene om hvilken bedrift som mappet flest bygninger.

Viktige og imponerende resultater

Totalt fikk vi mappet 4973 bygninger denne dagen! En enormt god innsats fra alle deltakerene!

Det var Multiconsult som gikk av med seieren om flest antall bygninger per bedrift – fantastisk innsats, og gratulerer med seieren!

Takk for innsatsen

Vi er stolte av våre partnere og deres medarbeidere som ga av sin tid til å bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted!

Tusen takk til alle som deltok i stafetten, og til bedriftene som donerte sine medarbeideres tid til å hjelpe. Sammen gjør vi en forskjell!

våre samarbeidspartnere
Samarbeidspartner IUG Norge Metier OEC