fbpx

Generalforsamlingen i IUG ble for andre året gjennomført digitalt, og gikk av stabelen 27. april med rekordpåmelding og godt oppmøte.

I år er det 10 år siden IUG ble stiftet og vi planlegger å markere dagen med jubileumsfest 23. oktober, og håper riktig mange vil feire sammen med oss!

På dagsorden stod blant annet oppsummering av 2020, planer for 2021, revisjon av vedtekter, fastsetting av kontingent og valg av styremedlemmer. Gikk du glipp av Generalforsamlingen men er nysgjerrig på hva vi fikk til i 2020 og planer videre? Ta en titt på presentasjonen nederst på siden.

IUGs medlemskontingenter har ikke vært justert på mange år, og fra og med 2021 vil nye kontingenter være:

Ordinært medlemskap: kr 450,- pr år
Studentmedlemsskap: kr 150,- pr år

Videre ble det fattet vedtak om at kontingentene justeres annet hvert år med et beløp som tilsvarer prisstigningen for siste toårsperiode, rundet av til nærmeste 10.

IUGs vedtatte strategi fra 2020 og reviderte vedtekter finner du her.

Velkommen til nytt styremedlem

Sittende styreleder Karl Ove Ingebrigtsen og varaene Kristin Olsson Augestad og Emil Blattmann ble gjenvalgt ved digital akklamasjon, og vi har gleden av å ønske Thomas Lahnthaler velkommen som nytt styremedlem.

Lahnthaler

Thomas Lahnthaler valgt som nytt styremedlem i IUG Norge på Generalforsamling 2021. 

Thomas har lang felterfaring fra bistandssektoren med ledelse av humanitære operasjoner. Han har jobbet for ulike NGO’er, FN og Røde Kors i krise- og konfliktområder, og har senere brukt sin erfaring til utvikling og kompetanseheving for ledere og team. I dag er han gründer og daglig leder i The Crisis Compass, der han jobber med å støtte bedrifter i forberedelse og håndtering av alle typer kriser. Thomas brenner for humanitært arbeid og er begeistret av IUG sin tilnærming. Han gleder seg veldig til å bidra med sin erfaring og perspektiv til å videreutvikle organisasjonen de neste årene.

Takk for oppmøte på Generalforsamlingen i IUG 2021, og for engasjementet i organisasjonen!

Engasjer deg - lokalavdelinger
Bli Teknologivenn

Et månedlig bidrag betyr at du kan gjøre en forskjell hele året! Ditt generøse bidrag sørger for at vi alltid er i stand til å hjelpe prosjekter der det trengs!

Engasjer deg - lokalavdelinger
Bli med i en Faggruppe

Faggruppene bistår med konkret støtte til oppdrag og prosjekter etter behov. Bli med i en av våre syv faggrupper for å bidra du også.

Engasjer deg - lokalavdelinger
Bli medlem i IUG?

Ønsker du å bidra til et av våre prosjekter, eller ønsker et frivillig verv i vår organisasjon? Bli medlem i IUG, bli med og forme vår organisasjon.

IUG Norge julegave med mening
Gi en jubileumsgave

Ønsker du å bidra til det viktige arbeidet og være en del av utviklingen? Gi en jubileumsgave til IUG Norge og støtt det viktige arbeidet.

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli Fast giver

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

HER FINNER DU OSS


Adresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
Dronningens gate 22
0154 Oslo
Norway

Org#: NOR 996 548 651