fbpx

Vi ønsker hjertelig velkommen til vår nye Sølvpartner – Gnist!

Gnist er et nisje konsulentselskap med engasjerte medarbeidere som brenner for å skape tilpasningsdyktige organisasjoner. Selskapet har et sterkt faglig fokus og jobber i grensesnittet mellom mennesker, prosess og teknologi. Gnist har kontor i Oslo og deres rådgivere leverer tjenester innen prosjekt- og teamledelse, produktledelse, transformasjonsledelse, agile coaching og rådgivning. Deres kjerneverdier er frihet, lidenskap og nysgjerrighet og Gnist er et selskap med store ambisjoner for fremtiden. 

Gnist ble etablert i 2019, og ønsket fra starten å støtte en organisasjon som deler deres verdier og ambisjoner om å skape varig endring. De ønsket også dele sin kompetanse og bidra aktivt til å gjøre en forskjell i verden. Etter en demokratisk prosess i selskapet falt valget til slutt på å inngå et langvarig partnerskap med Ingeniører Uten Grenser, noe vi er utrolig stolte over!

I tillegg til å gi tilbake av sin egen verdiskapning vil Gnist bidra med sin unike kompetanse innen teknologiledelse og sammen med oss være med på å forme dette området i IUG.

Vi er glade og stolte over å ha med Gnist på laget, og gleder oss stort til samarbeidet fremover!

teknologi og ingeniørkompetanse for en bærekraftig og rettferdig verden

SAMARBEIDSPARTNERE

våre samarbeidspartnere
Samarbeidspartner IUG Norge Metier OEC