fbpx

Bli en del av et spennende nettverk om vann i bistandsprosjekter!

IUGs faggrruppe Vann og Sanitær inviterer alle IUG-medlemmer som er interessert i WASH til å diskutere, bidra og dele kunnskap om vann i bistandsprosjekter. Målet er at ingeniører som gjør arbeid for IUG skal ha bedre tilgang til vårt kunnskapsrike nettverk. Gjennom bruk av appen Slack, kan spørsmål som dukker opp bli besvart av dere som eksperter, problemstillinger kan bli diskutert og kunnskap enkelt deles. I tillegg får du informasjon og innsikt i prosjektene som IUG har.

Denne uka reiser Maja og Maria til Kenya for å gjøre feltarbeid for sin Master med Mening – hvor de skal sikre rent drikkevann og trygg overvannshåndtering på en skole. Har du lyst å følge dem i feltarbeidet? Og kanskje bistå med faglige spørsmål som de skulle ha?

I appen finner du ulike kanaler for temaene som er aktuelle innen WASH. Bli med i kanalene du synes er mest interessante og kanalen #Kenya for å følge feltarbeidet!

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli fast giver

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

HER FINNER DU OSS


Adresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
Dronningens gate 22
0154 Oslo
Norway

Org#: NOR 996 548 651