fbpx
Engasjer deg Utlysninger Ingeniører Uten Grenser

IUG søker nye, engasjerte medlemmer til Hovedstyret!

Hvert år bidrar titalls frivillige ingeniører på oppdrag for Ingeniører Uten Grenser (IUG) til å gjøre en forskjell i verden og å jobbe for å nå FNs bærekraftsmål – verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Nå søker IUG nye medlemmer til Hovedstyret, som utgjør organisasjonens øverste ledelsesorgan. Nye styremedlemmer tiltrår etter Generalforsamlingen i april 2022. Vervet er frivillig og man bør ha tid, lyst og kapasitet til å yte et jevnt bidrag til styrearbeidet.

IUGs hovedstyre skal være sammensatt og inneha et bredt spekter av egenskaper, bakgrunn, kompetanse og demografi. IUG søker deg som har en aktiv og fremoverlent holdning med ønske om å bidra til at IUG tar nye steg fremover. Du bidrar også til en åpen og konstruktiv dialog i hovedstyret, der det er stor takhøyde for forslag, diskusjoner og nye tanker!

Høres dette spennende ut? Håper vi hører fra deg!  

Last opp CV og søknad i søknadsportalen via linken under innen 29. januar. Kontakt gjerne valgkomiteen på vk@iug.no dersom du har spørsmål. 

 

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli fast giver

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

HER FINNER DU OSS


Adresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
Dronningens gate 22
0154 Oslo
Norway

Org#: NOR 996 548 651