fbpx

Lokale Avdelinger

Lokale avdelinger

Avdelingene i IUG følger opp medlemmer og bidrar til det faglige og sosiale fellesskapet lokalt. Vi har avdelinger i mange av de større byene i Norge. Gjennom en lokal avdeling kan du bidra til IUG sitt arbeid ved å bidra i rekruttering av medlemmer og bedrifter og arrangere ulike foredrag og eventer.

Som medlem av en avdeling får du også informasjon om feltoppdrag og Master med Mening, og du kan bidra på andre måter, slik som Missing Maps.

Les mer om våre lokale avdelinger, og ta kontakt med din avdeling for å høre mer om hvordan du kan bidra. 

IUG Trøndelag

Trøndelagsavdelingen ble opprettet våren 2014 med et ønske om å fremme et engasjement for den mer tekniske siden av bistands- og utviklingsarbeid. Avdelingen er en arena for å diskutere prosjekter, knytte nettverk og øke sin egen kompetanse innen humanitært arbeid. 

E-post: trondelag@iug.no

Les mer her

 

IUG Oslo & Omegn

IUG Oslo arbeider gjennom rekruttering av medlemmer, kompetansedeling og formidling av medlemmene mot ulike prosjekter. I tillegg til en aktiv avdeling er det en styrke å ha tett samarbeid med IUG Norge sin administrasjon og hovedstyre.

E-post: oslo@iug.no

Les mer her

IUG NTNU

IUG NTNU er Ingeniører Uten Grenser sin studentorganisasjon ved NTNU. Avdelingen drives utelukkende av studenter, klikk deg videre for å se hva du kan bidra med i vår avdeling!

E-post: ntnu@iug.no

Les mer her

IUG Hordaland

IUG Hordaland har et variert program med foredrag fra feltarbeid og besøk fra eksterne prosjekter. Vi jobber med aktivt i bistandsarbeid hjemmefra i form av Mapathon/Missing Maps.

E-post: hordaland@iug.no

Les mer her.

IUG Vestfold

IUG Vestfold  holder til i Vestfold med hovedsete i Tønsberg. Bli med og få vår avdeling til å vokse!
Ta kontakt i dag.

E-post: vestfold@iug.no

Les mer her

IUG UIS

IUG IUS er vår nyeste studentavdeling, og holder til i Stavanger. Atudenter fra Universitetet i Stavanger er alle velkomne til å bli med oss!

E-post: uis@iug.no

Les mer her

IUG NMBU

IUG NMBU er Ingeniører Uten Grenser sin studentorganisasjon ved NMBU. Klikk deg videre under, å ta en titt på arbeidet vi gjør.

E-post: nmbu@iug.no

Les mer her

IUG OsloMet

IUG OsloMet våre nyeste studentavdeling, og holder til i Oslo. Studenter fra Universitetet i Oslo er også velkommen til å bli med oss!

e-post: oslomet@iug.no

Les mer her

IUG Troms

IUG Troms holder til i Tromsø og er en avdelnig for studenter, ingeniører og pensjonister. Hjelp oss å bygge en avdeling! Ta kontakt i dag!

e-post: tromso@iug.no

Les mer her

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli fast giver

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

HER FINNER DU OSS


Adresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
Dronningens gate 22
0154 Oslo
Norway

Org#: NOR 996 548 651