fbpx

Master med Mening: Solar Energy Microgrid i Colombia

NTNU, RenPeace, Universidad de la salle| Colombia

Om Prosjektet


I mai dro Ingvild Forseth og Vegar Aabrek til Colombia for å gjøre feltarbeid for deres Master med Mening i samarbeid med NTNU, RenPeace og Universidadde La Salle.Oppgaven gikk ut på å se på alternativer til det eksisterende energisystemet i landsbyenCalle Santa Rosa.

Store deler av verden har fortsatt ikke tilgang på elektrisitet. De siste årene har det vært fokus på å løse dette energiproblemet med fornybar energi.
Denne oppgaven har som formål å utvikle et monitoreringssystem som gir en innfødt befolkning i Colombia muligheten til å overvåke og prediktere oppførselen til et allerede installert fotovoltaisk system.
Resultatet av denne prosessen er en lokal webserver som kommuniserer med en strømsensor og den fotovoltaiske kontrolleren i systemet.
Det implementerte monitoreringssystemet har gitt den innfødte befolkningeni Colombia muligheten til å ta bedre avgjørelser basert på indikatorer som batterinivå ogprediktert energiforbruk og -produksjon.

Dersom du vil lese oppgaven i sin helhet, finner du den i menyen til høyre.

 

Informasjon


Fakta

Lokasjon Colombia
Samarbeidspartner NTNU, RenPeace, Universidad de la salle
Fagområde Energi
Tidsrom Mai 2018

Nedlastbar informasjon

 

Masteroppgave  Last ned her

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli Fast giver

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

HER FINNER DU OSS


Adresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
Dronningens gate 22
0154 Oslo
Norway

Org#: NOR 996 548 651