fbpx

MISSING MAPS

Missingmap logo

Sette verdens sårbare samfunn på kartet 

Hvert år omkommer nesten 100.000 mennesker rundt om i verden av katastrofer og ytterligere 200 millioner mennesker påvirker eller fortrenger av katastrofene. Mange av stedene der disse katastrofene oppstår, eksisterer det lite til ingen informasjon om i åpne og tilgjengelige kart. Hjelpeorganisasjonene mangler informasjon for å ta verdifulle beslutninger om hjelpearbeidet. 

Missing Maps er et åpent samarbeidsprosjekt der du kan bidra til å kartlegge områder der humanitære organisasjoner prøver å møte behovene til mennesker som lever i fare for katastrofer og er i nød. 

Mapathon

Gjennom Mapathons og den digitale plattformen til Missing Maps kan frivillige mobiliseres til å bidra til å lage akutt nødvendige data for lokalsamfunn over hele verden, slik at lokale og internasjonale organisasjoner kan bruke disse kartene og dataene til å bedre reagere på kriser som påvirker disse områdene. Gjennom Mapathon’s kan du og din organisasjon frivillig bruke tiden til å forbedre disse kartene og ha en reell innvirkning på levering av livsviktige tjenester til samfunn som er i nød. 

 

missingmap 3 steg

IUG har utviklet en E-læringsmodul slik at hvem som helst kan arrangere og gjennomføre mapathons.
Ved å trykke på knappen vil du bli tatt med videre til E-læringsmodulen.
God mapathon!

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli fast giver

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

HER FINNER DU OSS


Adresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
Dronningens gate 22
0154 Oslo
Norway

Org#: NOR 996 548 651