IUG NTNU

Om IUG NTNU


Vi i IUG NTNU jobber for å sette bistandsarbeid på dagsordenen. Dette gjør vi ved å utvikle fag med fokus på bistand, som for eksempel vårt samarbeid med EiT-landsbyen Waterworld. Vi knytter også bånd mellom organisasjoner, professorer og studenter gjennom master med mening programmet vårt. Og vi arrangerer en rekke spennende arrangementer hvor ingeniørmessig bistand er i fokus.

For å holde deg oppdatert på våre arrangementer så må du huske å følge oss på Facebook.

Arbeidsgrupper


Vi organiserer aktivitetene våre gjennom tre arbeidsgrupper.

Som aktivt medlem i en av våre arbeidsgrupper har du mulighet til å påvirke hvordan vi jobber og utfører våre oppgaver, samt bidra til arbeid som hjelper de som trenger det mest. IUG NTNU organiserer aktivitetene sine gjennom tre arbeidsgrupper.

Arrangementsgruppen

Arrangementgruppa har ansvaret for å planlegge blant annet workshops, foredrag og Missing Maps. Dette er givende og spennende arbeid – og ikke minst moro når man har et vellykket arrangement bak seg og kan feire et vel overstått event! Arrangementene baserer seg på ingeniørmessig bistand og IUGs arbeid. Vi jobber som en enhet og fordeler  arbeidsoppgavene etter ønske og evne. Vi søker engasjerte studenter som liker å jobbe med organisering og gjennomføring av arrangementer. Rent konkret vil dette innebære å ringe bedrifter, lage workshops, lede Missing Maps mm.

Kompetansegruppen

Kompetansegruppen arbeider med alt det faglige rundt ingeniørmessig bistand i IUG NTNU. Dette er ofte knyttet opp mot problemstillinger gruppen selv ønsker å fokusere på, eller har fått i oppgave fra eksterne organisasjoner eller IUG Norge. Gruppen arbeider også med Master og med Mening for studenter ved NTNU som ønsker å skrive en bistandsrelatert masteroppgave. I kompetansegruppen har du mulighet til å ha varierte arbeidsoppgaver og lære utrolig mye spennende!

Profileringsgruppen

Profileringsgruppa har, som det ligger i navnet, ansvaret for å profilere IUG NTNU. Vi jobber tett med de andre gruppene for å få ut informasjon og skape engasjement rundt kommende arrangementer, nyheter og Master med Mening. Dette skjer gjennom flere kanaler, som stand, blesting i forelesning og på sosiale medier og sist, men ikke minst i form av grafisk materiell. Vi står også for drift og videreutvikling av nettsiden til IUG. Vi får med dette innblikk i alt hva IUG driver med, og vi får muligheten til å vise det til menneskene rundt oss!

Informasjon


Opptak

IUG NTNU har opptak på starten av høstsemesteret hvert år.

 

Hvem kan søke

Vi ser etter studenter med høy motivasjon og som ønsker å bidra til å gjøre studentlivet i Trondheim litt mer fokusert på bistand. Vi er avhengig av tverrfaglig kompetanse i arbeidet om å knytte ingeniører til bistand og søker derfor etter studenter fra alle fagretninger.

 

Kontakt

Generelle henvendelser
ntnu@iug.no 

Kompetanse, Master med Mening
org-ntnu@iug.no 

Arrangement og profilering
ntnu_event@iug.no 

 

 

IUG NTNU i sosiale medier

Søk opptak

Ønsket dag for intervju

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli teknologivenn

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

 

HER FINNER DU OSS


Besøksadresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
c/o TheFactory
Nedre Vollgate 3
0158 Oslo
Norway

Org#:NOR 996 548 651