IUG NTNU

Om IUG NTNU


Vi i IUG NTNU jobber for å sette bistandsarbeid på dagsordenen på campus Gløshaugen. Vi knytter bånd mellom organisasjoner, professorer og studenter gjennom Master med Mening programmet vårt. Gjennom kurs, workshops, case, sommerprosjekt og andre bistandsrelaterte arrangementer ønsker vi å engasjere studenter til å bruke mer av studietiden til bistandsarbeid

Arbeidsgrupper


Som aktivt medlem i en av våre arbeidsgrupper har du mulighet til å påvirke hvordan vi jobber og utfører våre oppgaver, samt bidra til arbeid som hjelper de som trenger det mest. IUG NTNU organiserer aktivitetene sine i tre ulike arbeidsgrupper.

Arrangementsgruppen

Arrangementgruppen har ansvaret for å planlegge workshops, foredrag og Missing Maps. Gruppen står og ansvarlig for planlegging og gjennomførelse av avdelingens største arrangement, vår egen bistandsfestival, Borderless 
 
Arbeidet medfører ofte tett kontakt med ulike bedrifter og vitenskapelige ansatte på NTNU, noe som gjør arbeidet varierende og spennende. Svært lite er dessuten mer moro enn å feire et vellykket arrangement! Ledende for alle arrangement er et fokus på ingeniørmessig bistand og IUGs arbeid. Vi jobber som én enhet og fordeler arbeidsoppgavene etter ønske og evne. Vi søker engasjerte studenter som liker å jobbe med organisering og gjennomføring av arrangementer. Rent konkret vil dette innebære å ringe bedrifter, lage workshops, lede Missing Maps med mer. 

Kompetansegruppen

Kompetansegruppen arbeider med alt faglig rundt ingeniørmessig bistand i IUG NTNU. Dette kan variere fra år til år da problemstillinger blir valgt etter det gruppen selv ønsker å fokusere påDette kan være helt nye satsingsprosjekter, oppgaver gitt fra IUG Norge eller eksterne organisasjoner. Uavhengig av andre tilgjengelige prosjekter, arbeider kompetansegruppen hvert år med én av avdelingens større oppgaver: Master med Mening. Her bistår vi studenter som ønsker å skrive en bistandsrettet masteroppgave. Kompetansegruppen er varierende og gir studenter muligheten til å lære utrolig mye spennende 

Profileringsgruppen

Profileringsgruppen har ansvaret for å promotere IUG NTNU sine arrangementer og arbeid til studenter og andre interesserte. Gruppen arbeider i tett kontakt med de andre to gruppene for å skape god blest og engasjement for nyheter og kommende arrangementer. Arbeidet foregår gjennom flere kanaler, som stand, stunts, sosiale medier og ikke minst grafisk materiell. Grafikere får tildelt mye ansvar, da det forventes godt promoteringsmateriell som bærer personlige preg, men som samtidig ivaretar IUG sin integritet. 

Informasjon


Opptak

IUG NTNU har opptak på starten av hvert høstsemesteret

 

Hvem kan søke

Vi er på utkikk etter studenter med høy motivasjon og som ønsker å gjøre studielivet i Trondheim litt mer bistandsfokusert. Vi dyrker tverrfaglig kompetanse i alt arbeidet vi gjør, av den grunn kan studenter fra alle fagretninger søke.

 

Kontakt

Generelle henvendelser
ntnu@iug.no 

Kompetanse, Master med Mening
org-ntnu@iug.no 

Arrangement og profilering
ntnu_event@iug.no 

 

 

IUG NTNU i sosiale medier

Søk opptak

Ønsket dag for intervju

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli teknologivenn

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

 

HER FINNER DU OSS


Besøksadresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
c/o TheFactory
Nedre Vollgate 3
0158 Oslo
Norway

Org#:NOR 996 548 651