IUG Sørlandet & UiA

Om IUG Sørlandet & UiA


IUG Sørlandet og UiA jobber for å synliggjøre hvilke roller og muligheter man kan ha innenfor bistandsarbeid. Vi prøver å være en arena hvor både studenter og yrkesaktive kan komme i kontakt med andre bistandsinteresserte. Blant annet organiserer vi flere forskjellige arrangementer hvert år.

Vi har blant annet hatt engasjerte bistandsarbeidere som kommer og foreleser om hva de driver med, i tillegg til at vi har flere arrangement der du selv kan komme og bidra!

Informasjon


Opptak

Kontinuerlig

Hvem kan søke

Enten du er en dreven bistandsarbeider eller bare ønsker å lære mer om hva IUG er, så er du hjertelig velkommen hos oss! Vi er en tverrfaglig organisasjon, så søker derfor etter studenter uavhengig av studieretning.

Kontakt

Generelle henvendelser
sorlandet.info@iug.no 

IUG Sørlandet & UIA i sosiale medier

IUG


Teknologiske endringer er et teamarbeid, og vi trenger deg ombord! Bli medlem i IUG og du hjelper til med å levere bærekraftige tekniske løsninger rundt om i verden.

Som medlem får du tilgang på utlysninger av våre oppdrag, og mulighet til å bidra i organisasjonen. Bedrifter kan bli samarbeidspartnere, eller uforpliktende støtte oss gjennom et bedriftsmedlemskap eller med en gave.

Kontakt oss

HER FINNER DU OSS


Ingeniører Uten Grenser Norge
Telefon: + 47 958 91 632
Besøksadresse: Støperigata 1, 0250 Oslo, Norway
Postadress: Støperigata 1, Postboks 1636 Vika, 0119 Oslo, Norway
Org#: NOR 996 548 651