fbpx

Vann, sanitær og elektrisitet i Filippinene

Brobyggerstiftelsen | Filippinene

Om Prosjektet


I januar 2017 gjennomførte inigienørene Mari og Joakim sitt feltoppdrag i Filippinene.

Mabini National High School har ca. 350 studenter hvor en stor del bor langt unna skolen. På grunn av dårlig infrastruktur må studentene gå i 30 minutter til 4 timer hver retning for å komme til skolen. Noen av dem bor sammen med sine slektninger i Mabini på hverdager, noen leier et sted å sove og resten går hver dag. De som bor i Mabini må ta med ris og grønnsaker for en hel skoleuke. På grunn av kostnader knyttet til transport og overnatting dropper mange elever ut av skolen.

Dette er grunnen til at brobyggerstiftelsen ble bedt om å hjelpe med å bygge en sovesal til skolen.

 

Brobyggerstiftelsen er en norsk frivillig organisasjon med base i Sandnessjøen. Primært driver de et dagsenter for barn som bor på gata i Manila. Men som et sideprosjekt hjelper de også Mabini
Nasjonal videregående skole. BBS søkte IUG om støtte til det kommende prosjektet med å bygge den nye sovesalen, spesielt innenfor fagområdene sanitet og elektrisitet.
 
 

Rapporten er skrevet av Mari Helgestad og Joakim Cornelius Steinseth. Deres oppdrag var å samle informasjon angående sanitet, tilgang på drikkevann og elektrisitet til sovesalen. Rapporten inneholder beskrivelser av deres opphold og funn under tiden i Filippinene.

Dersom du vil lese rapporten i sin helhet, finner du den i menyen til høyre.

 

Informasjon


Fakta

Lokasjon Filippinene
Samarbeidspartner Brobyggerstiftelsen
Fagområde Vann, Sanitær og Energi
Tidsrom Januar 2017

Nedlastbar informasjon

 

Rapport  Last ned her

IUG


Ingeniører Uten Grenser er organisasjonen for ingeniører som bryr seg om verden. Vi arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder.

Kontakt oss

STØTT VÅRT ARBEID


Bli Teknologivenn

Bli medlem

Gi en gave

Bli samarbeidspartner

VIPPS til 101593

Gavekonto: 1506.33.94499

HER FINNER DU OSS


Adresse:
Ingeniører Uten Grenser Norge
Dronningens gate 22
0154 Oslo
Norway

Org#: NOR 996 548 651