Ønsker du å bidra til økt matsikkerhet og likestilling?

Ingeniører Uten Grenser ser nå etter tre ingeniører som sammen skal gjennomføre et forprosjekt fra Norge; én ingeniør med bakgrunn innen solenergi, én VA-ingeniør, og én byggingeniør. Det vil finnes gode muligheter for de riktige kandidatene til å bli med på feltreise (Ghana) høsten 2020, avhengig av prosjektfinansiering.

Bakgrunn

Trax Ghana er en ghanesisk veldedighetsorganisasjon (NGO) som ble opprettet i 1989. Trax Ghana jobber med små jordbrukssamfunn i Nord-Ghana. Organisasjonen opererer under tre tematiske områder: Utdanning og kapasitetsbygging, bærekraftig landbruk og matsikkerhet og likestilling. Vår samarbeidsorganisasjon Trax Norge fungerer som tilrettelegger for prosjektene identifisert av lokalsamfunnene.

Trax eier en tomt i Nord-Ghana hvor det har blitt bygget en geitegård basert på et innovativt stipendprogram (les mer her). I 2020 er det planlagt bygd 2 drivhus, som skal bidra til at unge jenter og kvinner i området får yrkesopplæring og inntekt.

Ingeniører Uten Grenser skal sette sammen et team på ca. 3 ingeniører, hvor alle har forskjellig bakgrunn. Teamet skal arbeide med sine respektive fagfelt, og sammen utarbeide en helhetlig prosjektplan for bygging av to drivhus på Trax-gården.

Dette oppdraget fra Norge går ut på å lage et teknisk prosjektforslag for byggingen av de 2 drivhusene. Prosjektforslaget skal videre brukes i en søknad om prosjektfinansiering.

Praktisk informasjon

Sted: Hjemmekontor
Arbeidsmengde: Ca. 20-30% (ett arbeidsmøte per uke og selvstendig arbeid etter behov)
Oppstart: Ca. 24. februar 2020
Lengde: Ca. 4 uker

IUG har mulighet til å (til en viss grad) tilby fleksibilitet i gjennomføringen og tilpasse lengde på oppdraget.

Interessert?

  • Les mer om og søk stillingen innen solenergi her
  • Les mer om og søk stillingen innen vanntilførsel her
  • Les mer om og søk stillingen innen bygg/konstruksjon her
Søknadsfristen er 11. februar 2020!