Vi ser etter deg som liker å jobbe med enkle maskiner eller har erfaring innen prosjektering av solcelleanlegg, og som ønsker å gjøre en forskjell for både mennesker, miljø og dyreliv i Senegal!

Bakgrunn

Niafrangs Venner er en liten, norsk organisasjon som har jobbet i Sør-Senegal i over ti år. Den ble stiftet av det norske gjestehuset TinTing for å bidra til arbeidsplasser. Senegal har en lang kyst mot Atlanterhavet, noe som betyr at plast fra havet fyller de vakre strendene. Nå krever folk et trygt miljø for mennesker og dyr. Senegal er et fattig land som mangler penger til renovasjon og gjenvinning, men med prosjektet «Ren strand – ren landsby» samarbeider Niafrangs venner med kommunen og statlige og lokale institusjoner for å løse problemene.

Niafrangs Venner skal nå utvikle en gjenvinningsstasjon på kysten i Senegal. De har allerede en tomt på 5 mål, hvor prosjektet har startet opp. Det er et mål at prosjektet skal gjøres mer miljøvennlig og trygt (HMS). I tillegg er det behov for å vurdere energibehovet i prosjektet, og gi et estimat for solcelleanlegg og eventuell supplering av energi.

Interessert?

  • Se utlysningen og søk her!

Praktisk informasjon:


Sted: Hjemmekontor (arbeidsmøter gjennomføres digitalt)​

Arbeidsmengde: Ca. 10-20%

Oppstart: august 2021

Søknadsfrist: 8. august 2021

Interessert i andre muligheter for deltakelse i oppdrag og prosjekter?