Har du et personlig engasjement for teknologi og bistand og et ønske om å bidra? 

Ingeniører Uten Grenser er en liten, ideell organisasjon som arbeider for å dele og gjøre teknologi og ingeniørkompetanse tilgjengelig i sårbare områder. Hvert år utfører IUG en rekke oppdrag verden rundt hvor vi samarbeider med andre bistandsorganisasjoner med manglende teknisk kompetanse. Vårt bidrag inn i prosjektene er kvalifiserte ingeniører og teknologi som bidrar til en bedre hverdag for mennesker verden rundt. Alle våre prosjekter er forankret i lokale behov og fremmer bærekraftig teknologi, og våre løsninger skal eies og driftes av det lokale samfunnet. IUG Norge ble etablert 7. februar 2011 og har i dag fire ansatte som drifter organisasjonen i det daglige, samt et stort frivillig nettverk og flere lokalavdelinger rundt om i Norge.

Om stillingen 

Vi søker nå etter 1-2 studenter eller frivillige fra slutten august/september til sommeren 2022, tiltredelsesdato etter avtale. Hos oss vil du få mulighet til å delta i mye av den daglige driften av organisasjonen, som vil gi deg et unikt innblikk i hvordan en frivillig organisasjon blir drevet.

Aktuelle arbeidsoppgaver
  • Medlems- og giver oppfølging og svare på henvendelser
  • Diverse utviklings- og systemarbeid i medlemsdatabase
  • Skrive artikler og legge ut informasjon på hjemmesiden
  • Utarbeide kontrakter
  • SoMe / nettsider
  • Bistå med å arrangere IUGs 10års jubileum
  • Annet organisasjons- og administrativt arbeid
  • Andre oppgaver etter interesse og ferdigheter
Hva vi kan tilby 

Vi tilbyr en fleksibel stilling, 1 – 2 dager i uka etter avtale, og kontorplass i våre lokaler i Oslo sentrum. Vi kan tilby deg opplæring og varierte arbeidsoppgaver i et kunnskapsrikt og hyggelig arbeidsmiljø, hvor vi samarbeider med godt humør i en meningsfylt arbeidshverdag av global betydning.

Stillingen er ikke lønnet men vil kompenseres med et månedlig beløp.
Noen studier har mulighet for å integrere praktikantoppholdet inn i studieløpet. Sjekk med ditt studiested!

Hva og hvem vi ser etter 

Vi søker etter deg som er fleksible og som kan håndtere varierte arbeidsoppgaver, samtidig som du er i stand til å prioritere egen arbeidshverdag. Det er bra om du har gode formidlingsevner og ikke er redd for å sette deg inn i nye ting og ta oppgaver på strak arm. Vi legger stor vekt på evnen til å arbeide selvstendig og samtidig jobbe godt i team og ønsker oss praktikanter / frivillige som deler våre verdier: integritetbevissthetutgjøre en forskjell og samarbeidOm du i tillegg har erfaring eller kjennskap til WordPress, Webcruiter eller MS / interesse for IT-administrasjon er det en stor fordel!

Interessert? Ikke nøl med å ta kontakt, vi vil gjerne høre fra deg! 

Søknadsfrist: 27. juni, men søknader vil vurderes fortløpende