fbpx

1.desember er det GivingTuesday og vi ferier dagen med våre samarbeidspartnere!

1.desember er det GivingTuesday, den internasjonale dagen som feirer generøsitet og giverglede. Vi feirer GivingTuesday i år sammen med våre samarbeidspartnere med en Missing Maps-stafett!

Dagen har sin opprinnelse i New York USA i 2012. Det hele startet som en reaksjon på shoppingdagene Black Friday og Cyber Monday. Siden den gang har bevegelsen spredd seg over hele verden, og nådde Norge i 2017.

Hva skal du gjøre på GivingTuesday?

Dagen handler om giverglede og feire generøsitet og å gjøre noe godt for andre. Det er ingen «regler» for hva du kan gjøre eller gi bort denne dagen, man kan gi det man ønsker; donere penger til noe man brenner for, signere en underskriftskampanje for en viktig sak, gi et smil til de du møter på gaten, hjelpe bestemor med å handle inn middag? Det er bare kreativiteten som setter en stopper for hva du kan gjøre for å markere dagen!

GivingTuesday.no gir deg gode tips til hva du kan gjøre enten du er privatperson, en organisasjon eller bedrift som ønsker å gjøre noe.

Hvis du ønsker å benytte anledningen til å støtte IUG Norges arbeid, kan du bli Teknologivenn, gi en gave eller Vipps til 101593. 

Vi feirer GivingTuesday med våre samarbeidspartnere

For å feire givergleden har vi invitert våre samarbeidspartnere til en Missing Maps-stafett. Stafetten består av tre etapper der to bedrifter deltar på hver etappe. Målet er å mappe så mange bygninger som mulig totalt i løpet av dagen og dermed bidra mest mulig til Missing Maps-prosjektet. Det vil nok også by på intern konkurranse blant våre partnere om hvilken bedrift som på slutten av dagen har mappet mest!

Vi er stolte av våre partnere og deres medarbeidere som bruker bruke noen timer av sin hverdag til å bidra til å gjøre verden til et litt bedre sted! Vi gleder oss til å feire dagen sammen!