Hjem/Aktuelt/Styrking av IUG-administrasjonen 

Styrking av IUG-administrasjonen 

IUG-administrasjonen styrkes med nye og kjente fjes denne høsten. Fra 1. september får IUG en egen kommunikasjonssjef, en erfaren ingeniør i vikariat som prosjektleder og en ny praktikant. Før sommeren ble staben styrket med en organisasjons- og administrasjonskoordinator. Daglig leder Marianne Nilsen Sturmair er strålende fornøyd med bredden i kompetanse og erfaring som IUG-administrasjonen innehar – og ser fram til den felles innsatsen for videre vekst og utvikling av IUG. 

Kommunikasjonssjef 

Med høy aktivitet i oppdrag og prosjekter og store ambisjoner for videre vekst, er behovet for økt satsning på kommunikasjon stor. Fra 1. september tiltrer Heidi H. Bergfald som kommunikasjonssjef. Heidi har siden november 2021 vikariert som Partner- og fundraisingsansvarlig for Vibeke Saarem som har jobbet i IUG siden 2018. Etter fantastisk innsats for organisasjonen, blant annet ved å bygge opp IUGs partnerprogram med næringslivet, skal Vibeke nå videre til nye oppgaver utenfor organisasjonen. Som kommunikasjonssjef vil Heidi videreføre den gode dialogen vi har med næringslivspartnere og lede organisasjonens videre satsning på markedskommunikasjon og formidling av vårt humanitære arbeid og aktiviteter. Heidi har rik erfaring med eventer, historiefortelling og politisk påvirkningsarbeid – og ser fram til å bidra til at flere blir kjent med IUGs arbeid og å samle gode støttespillere som sikrer det økonomiske fundamentet for vår humanitære ingeniørinnsats.  

 

Erfaren IUG-ingeniør inn som prosjektleder 

Francisco Chavez V. er en erfaren ingeniør og prosjektleder innenfor energi. I tillegg til lang fartstid i flere selskaper (General Electric, Statkraft Engineering, DNV, eget selskap og andre), var han sentral i etableringen av IUGs fagutvalg i 2018. Francisco har gjennom dette arbeidet bistått på flere av IUGs innsatser de siste årene. Nå ser han fram til å bidra med god prosjektstyring og tilrettelegging for IUGs mange oppdrag og prosjekter. Francisco vil vikariere for Elise som går ut i foreldrepermisjon andre uka i september. Han vil være kontaktperson opp mot flere av våre samarbeidsorganisasjoner i felt – og ser fram til å bidra til den viktige frivillige innsatsen fra ingeniører og studenter på feltoppdrag for IUG.  

 

Organisasjons- og administrasjonskoordinater 

Etter et snaut år som praktikant hos IUG, ble Bettina Håskjold rett før sommeren ansatt som organisasjons- og administrasjonskoordinator. Utdannet som siviløkonom med spesialisering innenfor energi-, klima- og miljøøkonomi fra NMBU og med allsidig IKT-kompetanse er Bettina en stor ressurs for en liten IUG-administrasjon. I tillegg til drift- og vedlikehold av nettsider og ansvar for flere av IUGs datasystemer, vil hun i tiden framover jobbe med IUGs bærekraftsstrategi og hvordan IUG skal jobbe for målsettingene i The Climate Charter for Humanitarian Organizations. 

 

Ny praktikant 

Vi er svært glade for at IUGs nye praktikant Linh Phan har startet opp i en deltidsstilling fram til sommeren. Linh studerer digital markedsføring og har mye erfaring med innholdsproduksjon for sosiale medier. I tillegg til dette vil hun jobbe med oppfølging av medlemssystemet vårt og bidra med ulike oppgaver i administrasjonen. 

 

Hjertelig velkommen til Francisco og Linh – og vi er veldig glade for å ha Heidi og Bettina med i videre oppgaver for organisasjonen! 

Del:
Powered by Cornerstone