Fullførte oppdrag

Våre oppdrag

 

Gjennom våre oppdrag leverer vi ingeniør- og teknologikompetanse til prosjekter som bidrar til positive endringer for miljøet og en bedre hverdag for mennesker verden rundt.

Vi formidler vår kompetanse til andre aktører, som humanitære/non-profit organisasjoner og sosiale entreprenører. Siden 2011 har vi hvert eneste år utført en rekke oppdrag verden rundt. Dette gjør vi gjennom oppdrag og større prosjekter der våre frivillige løser konkrete problemstillinger, gir råd og veiledning og sørger for kompetansedeling til våre samarbeidspartnere i felt. Vi utfører oppdrag både fra Norge og i felt.

Her finner du mer informasjon om våre oppdrag, hvordan du kan bidra og hvordan vi samarbeider med lokale partnere.

Alle oppdrag
 

For deg som vil søke

Alle IUG-oppdrag lyses ut på våre hjemmesider og gjennom våre sosiale medier og nyhetsbrev.

Det er kun søknader sendt gjennom vår søknadsportal som vil bli evaluert.

For frivillige som reiser på oppdrag i felt sørger vi for nødvendig opplæring og informasjon i forkant av oppdraget og at sikkerheten ivaretas gjennom vår samarbeidsorganisasjon. Etter endt oppdrag evaluerer vi arbeidet som er utført og gjennomfører en debrief med våre frivillige ingeniører og samarbeidsorganisasjoner.

Våre oppdrag varer typisk i 3-6 måneder, avhengig av behov og rammer for oppdraget. Feltreiser varer mellom 1-4 uker. Frivillige som deltar på oppdrag for IUG vil ikke ha noen personlige utgifter knyttet til oppdrag.

Gjennom våre oppdrag kan du som frivillig bidra til FNs bærekraftsmål og en positiv utvikling for mennesker og miljø.

Se utlysninger

Powered by Cornerstone