Hjem/Aktuelt/Save the date! Plastdagen 2024

Save the date! Plastdagen 2024

Torsdag 10. oktober, arrangerer vi Plastdagen – en møteplass for alle som er engasjert i global plastproblematikk. Hold av datoen! Arrangementene vil foregå fysisk i Oslo sentrum, og det vil være mulig å delta på deler av programmet digitalt.

Ingeniører Uten Grenser, GRID-Arendal, FTU – Forum for teknologi og utviklingssamarbeid, og flere gode samarbeidspartnere arrangerer for fjerde gang på rad Plastdagen. Datoen er torsdag 10. oktober, og vi har arrangementer fra morgen til kveld! Dagen starter med et åpent frokostmøte med tittelen:Kan vi resirkulere oss ut av plastproblemene? Frokostmøtet etterfølges av et fagseminar hvor temaer som innovasjon og plastkjemi står på programmet.

Plastdagen – noe for meg?
Frokostmøtet er åpent for alle som er interessert i arbeidet med global plastproblematikk og vil vite mer om mulige løsninger og viktig arbeid som gjøres.

Fagseminaret er rettet inn mot folk som på ulikt vis er eller vurderer å bli involvert i globalt plastarbeid. Enten du jobber i humanitær sektor, næringsliv, forskning eller i forvaltning er dette fagseminaret en flott møteplass for faglig påfyll, samarbeid og inspirasjon. I år ønsker vi også et særlig fokus på studenter. Kanskje er det nettopp her du finner inspirasjon eller konkrete muligheter for din master eller prosjektoppgave?

Vi gleder oss til å samle engasjerte deltagere fra ulike sektorer – som alle trengs i det internasjonale arbeidet for å få bukt med de store miljø- og helsemessige utfordringene som plast på avveie skaper.

Praktisk om Plastdagen
Plastdagen24 (både frokostmøte og fagseminar) foregår på Tekna Møtesenter i Oslo (Dronning Mauds gate 15). Det vil være mulig å delta på frokostmøtet digitalt.
Programslipp og påmelding kommer over sommeren, men vi håper du allerede i dag setter av datoen 10. oktober!

Del:
Powered by Cornerstone