Aktuelt/Utlysninger/Faggruppe IT søker flere medlemmer!

Faggruppe IT søker flere medlemmer!

IT gruppa i fagutvalget er under oppbygging og ønsker flere engasjerte gruppemedlemmer med på laget. Frist: 15. september

Faggruppa skal blant annet jobbe med IT-aktiviteter i oppdrag og prosjekter med et mål om å definere når og hvordan IT og digitalisering kan øke kvaliteten i IUGs arbeid. Gruppa vil også engasjere seg i gjennomføring av Missing Maps arrangementer, utvikling av en prosjektdatabase og bidra inn i arbeidet med hvordan kunnskap systematiseres og informasjon håndteres.

Har du kompetanse innen området IT og digitalisering og et ønske om å bidra til IUGs arbeid? Vi ser særlig etter kompetanse innen website utvikling og design, app-utvikling og data analyse, men også folk som trives med gjennomføring av arrangementer (f.eks. Missing Maps).

Behovet vil naturlig nok variere, men i utgangspunktet bør du ha mulighet og lyst til å dedikere et par timer i uka til frivillig arbeid. 

Interessert? Ta kontakt med faggruppeleder Ginta for en nærmere prat: it@iug.no

Beste hilsen
IUG faggruppe IT & digitalisering

 

IUGs fagutvalg er et internt rådgivende organ som består av representanter fra følgende faggrupper: ren energi, gjenvinning, vann og sanitær, bygg og infrastruktur, maskin- og prosessteknikk, geoteknikk og IT og digitalisering. Fagutvalg og faggrupper har en viktig rolle i teknisk kvalitetssikring før, under og etter oppdrag og prosjekter, og bidrar med faglig støtte til IUG-administrasjonens arbeid.

 

 

Del:
Powered by Cornerstone