Lys til jul

LYS til JUL! Gi en gave til unge i Nord Ghana

La årets julegave bidra til at ungdom i Nord Ghana får lys til lekselesing og strøm til PC-lab og andre viktige tilbud på TRAX Youth Empowerment Centre.

TRAX Ghana og deres Youth Empowerment Centre gjør et fantastisk arbeid for unge i Upper East Region i Nord-Ghana. Ungdom, og særlig jenter som i ung alder står i fare for å bli giftet bort og avbryte skolegang, får arbeidstrening innen gårdsdrift og grønnsaksproduksjon. Hos TRAX Ghana får unge mulighet til utdanningsstipend, hjelp til skolearbeid og en trygg og inkluderende arena – som også er til støtte for ungdommens familier og andre i nærområdet.

Med hjelp fra IUG og våre frivillige ingeniører og teknologer, har TRAX gjort flere utbedringer de siste årene. Den videre styrkingen av TRAX Youth Empowerment Centre krever mer strøm.

  • Ungdommene på Youth Empowerment Centre har behov for lys til lekselesing, stabil strøm til en ny pc-lab og de øvrige tilbudene til unge på senteret.
  • Våre IUG-ingeniører har gjort beregninger og designet solenergiløsninger for å øke strømkapasiteten.
  • Du kan bidra til at solcellepaneler blir installert, ved å kjøpe LYS til JUL gavekort

La årets julegave være LYS til JUL – slik at flere unge i Upper East Region i Ghana kan få hjelp og støtte til å skape seg en bedre fremtid.

Betal med kort eller Vipps nedenfor. Når betalingen er registert, sender vi deg et takkekort på e-post. Det digitale takk-for-gaven kortet gjør at du enkelt kan gi LYS til JUL, som julegave til familie, venner, kollegaer, eller til deg selv!

Powered by Cornerstone