Vannforsyning og -håndtering på Eco Moyo skolen

Arkitekter Uten Grenser | Kenya

Om Oppdraget

Ingeniørene Rebecca Martinsen og Peder Eide Helgason utvikler i dette oppdraget en masterplan for vannhåndtering på Eco Moyo.

Eco Moyo Education Centre er et norsk-kenyansk prosjekt. Ved å engasjere et internasjonalt nettverk av venner, familie, frivillige og givere, bygger Eco Moyo en skole i Kenya, og tilbyr gratis grunnskoleopplæring til barn fra landsbyen Dzunguni. I 2019 fikk 132 elever gratis undervisning.

Det er et stort behov i området for å sikre at lokalsamfunnet er tilpasset kommende og nåværende klimaendringer, derfor Arkitekter Uten Grenser har i de siste månedene utarbeidet en strategisk masterplan for en bærekraftig utvikling av senteret i fremtiden.

Gjennom et oppdrag fra Norge, tok våre ingeniører Rebecca Martinsen (Asplan Viak) og Peder Eide Helgason (Multiconsult) ansvar for å skrive kapitlene i masterplanen som omfatter vannhåndtering og vannforsyning. Dette inkluderer løsninger og anbefalinger for drenering av overvann, innsamling av regnvann, gråvannhåndtering, og forbedring av vannkvalitet i skolens brønn.

Eco Moyo tar nå jobben videre med å implementere løsningene foreslått i planen.

Hele rapporten kan lastes ned i menyen til høyre.

Fakta

År
Type oppdrag
Fagområde
Samarbeidspartner
Land

Nedlastbar informasjon

Powered by Cornerstone