Hjem/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Plastdagen 2023 – fagseminar: Har dere et prosjekt dere ønsker å presentere?

Plastdagen 2023 – fagseminar: Har dere et prosjekt dere ønsker å presentere?

Har du erfaring fra internasjonalt arbeid med plastproblematikk? Og kunne du tenkte deg å dele prosjekterfaringer med andre som er engasjert i dette viktige arbeidet? Da kan fagseminaret, under årets plastdag 19. oktober, være en flott anledning til å gjøre nettopp dette!

Fagseminar under Plastdagen 2023
Ingeniører Uten Grenser, GRID-Arendal, Forum for teknologi og utviklingssamarbeid (FTU) og flere gode samarbeidspartnere arrangerer for tredje år på rad: Plastdagen. Arrangementet består av to deler – et åpnet frokostmøte og et fagseminar.
Fagseminaret samler aktører som er direkte involvert eller har et sterkt engasjement for internasjonalt arbeid med plastproblematikk. Målet er å skape en god arena for påfyll av kunnskap, erfaringsdeling og muligheter for å bli kjent med andre prosjekter og aktører innenfor globalt plastarbeid. Gjennom korte presentasjoner av plastprosjekter, diskusjoner og workshop-arbeid ønsker vi å skape en nyttig og trivelig møteplass. Håper du vil være med å lage den til sammen med oss!

OPEN CALL – vil du presentere et prosjekt?
Vi ser nå spesielt etter prosjekter som ønsker å dele erfaringer knyttet til bruk av teknologi i lav- og mellominntektsland. Men andre perspektiver og erfaringer fra internasjonalt arbeid med plastproblematikk, kan også være aktuelt. Presentasjonen foregår i kortform, d.v.s at du har rundt 10 minutter til rådighet. Vi ønsker et bredt spekter av aktører, teknologier og prosjekter, så både prosjekter innenfor humanitære organisasjoner, forskningsinstitusjoner og næringsliv er høyst velkomne.

P.S. Programmet ferdigstilles etter planen i løpet av august/tidlig september, og vi ønsker å ta høyde for en god variasjon i prosjektene som presenteres. Følgelig er det ikke sikkert at alle får anledning til å presentere sitt prosjekt.

Kort info:
TID: Torsdag 19. oktober
STED: Oslo sentrum (lokale kommer)
MELD DIN INTERESSE: Send oss litt info om deg/dere og fortell kort om prosjektet/teknologien dere ønsker å presentere, til:
Anna Østby Schippert / anna@schippertconsulting.com / 95 97 08 55
FRIST: Gjerne så kjapt som mulig!

For andre spørsmål knyttet til Plastdagen 2023, kontakt gjerne kommunikasjonssjef i IUG Heidi H. Bergfald – heidi@iug.no / 48 03 05 59

Del:
Powered by Cornerstone