Hjem/Aktuelt/Frokostmøte 19.10.23 - Plastdagen 2023

Frokostmøte 19.10.23 - Plastdagen 2023

Vi starter Plastdagen 19. oktober med å invitere til et åpent frokostmøte for alle som er opptatt av løsninger på en av vår tids største miljøutfordringer.

Påmelding frokostmøte Påmelding fagseminar

Frokostmøte under Plastdagen 2023
Med blikket rettet mot 2024 og en ferdigstilt globalt forpliktene plastavtale – inviterer vi til et dykk inn i løsningsjakten som trengs for at vi klarer de 3 R’ene: Redusereuserecycle. Fra norske aktørers ståsted ser vi nærmere på teknologiens rolle og de konkrete tiltakene som kan sørge for kraft og fart i internasjonalt plastarbeid. Vi spør blant annet:  

  • Hvilke teknologier fungerer i dag og bør gjøres mer av?
  • Er teknologioverføring fra nord til sør en quick fix?
  • Hva er Norges rolle i internasjonalt plastarbeid og hvordan ligger vi egentlig selv an?

Vi starter morgenen med innledninger fra Norah Gakii Nyagah, Director of Partnerships TakaTaka Solution, Kenya, Knut Landsverk, business developer Empower.eco, Frank Cato Lahti, Founder/CEO Othalo og en rykende fersk film fra GRID-Arendal, 'Dokumentar om avfallshåndtering i Afrika'

Deretter blir det panelsamtale med: Carl Johan Wahlund, senior vice president green infrastructure Norfund, Kristine Berg, recycling manager Elopak, Cecilie Lind, daglig leder Handelens Miljøfond, Rasmus Hansson, MDG, Alfred Bjørlo, Venstre. Moderator er Elisabeth Bergskaug, journalist og nisjeredaktør Klima og energi, Altinget

Praktisk: 
Tid: Torsdag 19. oktober, kl. 08:00 (frokost serveres fra 07:30)
Sted: Kulturhuset, Youngs gate 6 / digitalt
Påmeldingslenke: MELD MEG PÅ!

P.S. Bli også gjerne med på fagseminaret under Plastdagen 2023. Mer info og påmelding i denne linken.

Plastdagen 2023 arrangeres av GRID-Arendal, Forum for teknologi og utviklingssamarbeid (FTU) og Ingeniører Uten Grenser (IUG) – i samarbeid med Human Brights, Schippert Consulting, Norges Geotekniske Institutt (NGI) og Handelens Miljøfond. 

Del:
Powered by Cornerstone