Hjem/Aktuelt/Fagseminar 19.10.23 - Plastdagen 2023

Fagseminar 19.10.23 - Plastdagen 2023

Se program og meld deg på fagseminaret under Plastdagen 2023! Seminaret foregår på Kulturhuset i Oslo sentrum, torsdag 19. oktober.

Påmelding frokostmøte Påmelding fagseminar

Fagseminar: Teknologiens rolle i plastresirkulering i lav- og mellominntektsland
Her samler vi aktører med erfaring fra eller som vurderer å bli involvert i internasjonalt arbeid med plastproblematikk. Gjennom presentasjoner av prosjekter, gode diskusjoner og case-arbeid, vil vi legge til rette for kunnskapsdeling og samarbeidsmuligheter på tvers av ulike sektorer.

Program:
Korte presentasjoner av prosjekter og perspektiver som viser en bredde av internasjonale plastprosjekter, før vi dykker mer ned i ulike teknologier, innovasjon og teknologipasninger. 
På programmet står blant annet: Human Brights om teknologitilpasning via bærekraftige forretningsmodeller - Niafrangs Venner om prosjektet Waste@work i Senegal – erfaringer fra Taka Taka Solution i Kenya - Norfunds investeringer innen plastresirkulering - WWF med presentasjon av prosjektplaner i Indonesia, Thailand og Filippinene - Avfall Norge om prosjektet CLOCC: Clean Oceans through Clean Communities - Kirkens Nødhjelp om prosjektet Value 4 Waste i Etiopia - Norwaste om arbeid med plasthåndtering i Ghana (Program oppdateres)

Deretter fortsetter vi med case-arbeid basert på problemstillinger mange resirkuleringsprosjekter i lav- og mellominntektsland møter på- Her er det lav terskel for idémyldring og å bli bedre kjent på tvers av faglig bakgrunn og erfaring. Etter seminarslutt, fortsetter vi praten med en trivelig middag på Kulturhuset. (NB: Middag er inkludert i prisen, men for å være sikret plass må du melde deg på innen 11. oktober.)

Praktisk:
Tid: Torsdag 19. oktober, kl. 10-17
Sted: Kulturhuset, «Boksen»
Pris: 250,- (Fagseminar med eller uten middag) 
Påmeldingsfrist: 11. oktober (for seminar m/middag, inkl.. i prisen)
Påmeldingslenke: MELD MEG PÅ!

P.S. Bli også gjerne med på frokostmøte under Plastdagen 2023. Mer info og påmelding i denne linken.

Plastdagen 2023 arrangeres av GRID-Arendal, Forum for teknologi og utviklingssamarbeid (FTU) og Ingeniører Uten Grenser (IUG) – i samarbeid med Human Brights, Schippert Consulting, Norges Geotekniske Institutt (NGI) og Handelens Miljøfond. 

Del:
Powered by Cornerstone