Hjem/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Godt i gang med et nytt IUG-år!

Godt i gang med et nytt IUG-år!

IUG-året 2023 er allerede godt i gang. Her kan du se en kort filmsnutt og lese mer om våre planer for humanitære ingeniøroppdrag, prosjekter og aktiviteter i tiden fremover. 

 

 

 

Sammen sikrer vi grønn infrastruktur – og bidrar til en mer bærekraftig og rettferdig verden.

I 2023 vil frivillige ingeniører og teknologer blandt annet være med å:
- Hjelpe TRAX Ghana med å få ferdigstilt et nytt Youth Empowerment Center, slik at de kan utvide sitt fantastiske arbeid for unge jenter i Upper East Region i Ghana. 
- Bidra til NITO sin spennende innovasjonskonkurranse for studenter, ved å sørge for en operativ gjenvinningsstasjon for innsamlet havplast i Tanzania. 
- Arbeide med flere oppdrag og prosjekter knyttet til plastgjenvinning - i Senegal, Mali, Zimbabwe og Uganda. Og ikke minst fortsette å utforske mulighetene i vårt humanitære innovasjonsprosjekt: Waste for Warmth.
- I Zimbabwe vil vi fortsette det gode samarbeidet med to tekniske universiteter og IUG Danmark. Og på denne måten bidra til langsiktig kapasitetsbygging og gjennomføring av konkrete Vann og sanitær-prosjekter. 
- Vi vil arbeide videre med å gjøre Røde Kors sine feltsykehus mer klimavennlige – blant annet med løsninger for bruk av ren energi. 
- Denne våren skal fem studenter ut på spennende feltopphold i forbindelse med at de skriver sin masteroppgave i IUG sitt Master med Mening-program.  

I tillegg står flere arrangementer, webinarer og andre aktiviteter fra Norge på blokka for 2023. Følg med på våre arrangementssider og oppdateringer i sosiale medier. 

Vi gleder oss til en nytt innholdsrikt IUG-år og er fantastisk glade for å ha så mange engasjerte frivillige, Partnerbedrifter og andre støttespillere med i dette viktige arbeidet. Tusen takk til hver og en av dere! 

Sammen sikrer vi grønn infrastruktur – og bidrar til en mer bærekraftig og rettferdig verden.

 

Del:
Powered by Cornerstone