Hjem/Aktuelt/PLASTDAGEN 2023

PLASTDAGEN 2023

Meld deg på til frokostmøte og/eller fagseminar på Kulturhuset i Oslo, torsdag 19. oktober!

Påmelding frokostmøte Påmelding fagseminar

 

Velkommen til Plastdagen 2023! 
Torsdag 19. oktober gjentar vi suksessen - og arrangerer en hel dag fylt med erfaring og kunnskapsdeling knyttet til konkret arbeid med global plastproblematikk. Plastdagen 2023 foregår på Kulturhuset i Oslo, og består av 2 deler; et åpent frokostmøte og et fagseminar. Det er mulig å melde seg på et eller begge arrangementene denne dagen.

FROKOSTMØTE, kl. 08:00-10:00 - et åpent møte for alle som er opptatt av løsninger på det som er en av vår tids største miljøutfordringer. Årets tema er teknologiens rolle i plasthåndtering i lav- og mellominntektsland. 

Med engasjerende innledere og paneldeltagere, både fra næringsliv, humanitær sektor og politikk, spør vi blant annet:   
• Hvilke teknologier fungerer i dag og bør gjøres mer av?  
• Er teknologioverføring fra nord til sør en quick fix?  
• Hva er Norges rolle i internasjonalt plastarbeid og hvordan ligger vi egentlig selv an? 

Program for frokostmøte finner du her

FAGSEMINAR, kl. 10:15-16:30 – her samler vi aktører med erfaring fra eller som vurderer å bli involvert i internasjonalt arbeid med plastproblematikk. Gjennom presentasjoner av prosjekter, gode diskusjoner og case-arbeid, vil vi legge til rette for kunnskapsdeling og samarbeidsmuligheter på tvers av ulike sektorer. Etter fagseminaret fortsetter vi praten over en felles middag. Middagen er inkludert i prisen, men krever påmelding innen 11/10. (Påmelding uten middag kan gjøres fram til 18/10, så sant det er ledig plass.) 

Program for fagseminaret finner du her

Plastdagen 2023 arrangeres av GRID-Arendal, Forum for teknologi og utviklingssamarbeid (FTU) og Ingeniører Uten Grenser (IUG) – i samarbeid med Human Brights, Schippert Consulting, Handelens Miljøfond og Norges Geotekniske Institutt (NGI).

Del:
Powered by Cornerstone