Julegave bedrift

Julegavetips til bedrifter

Har du ansvaret for ansatt-julegaver på din arbeidsplass, eller vil du gi bedriftens HR avdeling eller ledergruppe et godt forslag? Hva med å la årets ansatt-julegave være konkret innsats for grønn infrastruktur i lav- og mellominntektsland? Årets julegavetips: Legg humanitær ingeniørinnsats under ansatt-juletreet i år! 

Gaver og donasjoner til IUG gjør at flere frivillige kan dele ingeniørfaglig kompetanse med mennesker og lokalsamfunn i sårbare områder i verden. Bli med på innsatsen for ren energi, rent vann, avfallshåndtering, plastgjenvinning og teknologisk kompetansedeling til samfunn som virkelig trenger det. 

Bedrifter som gir en julegave til IUG i 2023, vil være med å bidra til følgende utvalgte prosjekter: 

Eco Moyo

Julegavetips til bedrifter

Eco Moyo Education Center i Kenya, har behov for mer vann og flere tekniske forbedringer på skoleområdet. IUG vi fortsette det gode samarbeidet om videreutvikling av denne fantastiske skolen - og på den måten bidra til undervisning og trygghet for 230 barn. Noe som er viktig også for de ansatte, barnas familier og hele lokalsamfunnet som skolen er en del av. 

STEM Without Borders

Julegavetips til bedrifter

Kompetanse innenfor STEM-fag (vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk) er viktig for å kunne bidra til grønn vekst og utvikling, ikke minst i lav- og mellominntektsland. I prosjektet STEM Without Borders vil våre frivillige gjennomføre lærertrening på fem skoler i Kenya. Målet er å styrke undervisningen med praktisk og inspirerende undervisningsmetodikk. 

Master Med Mening

Julegavetips til bedrifter

Master med Mening (MmM) er et unikt program som gir masterstudenter muligheten til å bruke sin fagkunnskap til å løse konkrete problemer i lav- og mellominntektsland. I 2024 er det blant annet planlagt en MmM som skal prosjektere et kjølelager til Trax Ghana sitt drivhus. 

 

Bedrifter som ønsker å gi en julegave til IUG og vårt arbeid, kan gjerne kontakte vår kommunikasjonssjef Heidi Bergfald, eller benytte linken under. 

Gi en bedriftsjulegave!

 

Powered by Cornerstone